skip to Main Content

ANNE-PIA JØRGENSEN

Anne-Pia Jørgensen deltager på Egedal Bogfest for første gang i år og glæder sig til at opleve den. Anne-Pia har alle sine bøger med, inklusive sin nyeste roman, Portrættet, der først ser dagens lys i september og dermed er spritny! Kom endelig forbi hun stand, hvor jeg hellere end gerne præsenterer sine bøger, og hvis du allerede kender dem, vil hun meget gerne høre om dit møde med dem. Og så er der naturligvis nogle favorable tilbud i anledning af bogfesten

PROFIL

Jeg er født i 1969 og uddannet cand. mag. i dansk fra Københavns universitet.
Jeg har skrevet en stor del af mit liv. Jeg begyndte med små historier som 13-årig, og historierne har nu bare vokset sig lidt længere og mere komplekse. Jeg bliver ganske enkelt glad af at skrive, og der ville mangle noget fundamentalt i mit liv, hvis jeg ikke gjorde det.
For mig handler det at skrive om at være nysgerrig og undersøge noget, at skrive skønlitteratur er en måde at undersøge muligheder og ideer på. Hvad ville der ske, hvis …. og den undersøgelse bliver læseren en aktiv del af.

UDGIVELSER

Bidronningen, Egolibris, 2016

Rigtige kvinder, Trykværket, 2019

Ukrudt, Trykværket, 2020

Mit navn er Lava, Trykværket, 2021

Solvejs odyssé, Trykværket, 2021

Portrættet, Trykværket, 2022

LÆS MERE

Forfatter Anne-Pia Jørgensen
Instagram: annepia (Forfatter Anne-Pia Jørgensen)
Back To Top