skip to Main Content

ANNE SPANGET-LARSEN

Elsker du at forsvinde ind i en verden af mørke skove, mytiske væsener og spirende kærlighed? Så kom og få en snak om eventyr, fantastiske universer, nordisk mytologi og magisk realisme!

Jeg har min fantasy debutroman ”Askenfjeld: Del 1 af Askens Magikere” med, og novelleantologien ”Verden er større end her”, hvori min novelle ’Rans net’ indgår.

PROFIL

Jeg skriver historier, der kredser om det fantastiske og eventyrlige, og ofte indgår der mørke, skæve eller dystre elementer i mine universer. Jeg har været historiefortæller, rollespiller, gamemaster og verdensskaber siden jeg var barn, og har nu kastet mig over det skrevne ord. Det er der indtil videre kommet min debutroman ud af, ’Askenfjeld: Del 1 af Askens Magikere’, som vandt forlaget Krabats fantasykonkurrence i 2022. Derudover har jeg skrevet noveller inden for så forskellige genrer som magisk realisme og solar punk!

UDGIVELSER

  • ”Askenfjeld: Del 1 af Askens magikere”. Forlaget Krabat. 2022
  • ”Verden er større end her”. Verdensmål antologi. Forlaget Leitura. 2022

LÆS MERE

www.spanget.dk
Instagram: annespanget
Facebook: fb.me/annespanget

Back To Top