skip to Main Content

ANNE SPANGET-LARSEN

Kom og få en snak om eventyr, fantastiske universer og fantasy for unge læsere (i alle aldre). Jeg har min debutroman ”Askenfjeld: Del 1 af Askens Magikere” med, og er super spændt på at vise den frem.

Jeg skriver historier, der kredser om det fantastiske og eventyrlige, og ofte indgår der mørke, skæve eller dystre elementer i mine universer. Jeg har været historiefortæller, rollespiller, gamemaster og verdensskaber siden jeg var barn, og har nu kastet mig over det skrevne ord. Det er der indtil videre kommet min debutroman ud af, ’Askenfjeld: Del 1 af Askens Magikere’, som vinder af forlaget Krabats fantasykonkurrence, udgivet september 2022.

PROFIL

Kort om Askenfjeld:
”Jeg hvisker ikke om magi! Godnat!” får Mirja fremstammet. Hendes stemme lyder lille og skrøbelig, synes hun.
Barden løfter det ene øjenbryn. ”Nej. Du har ret. Magi vil heller ikke hviskes. Magi vil råbes ud i verden som en befaling.”
Ingen lægger mærke til Mirja, og hun foretrækker det sådan. Hun vil hellere iagttage mennesker og begivenheder på Askenfjeld. Dette ændrer sig natten før solhverv, hvor vildtmaneren Ravn ankommer til borgen. Han vender op og ned på Mirjas liv, og hun må indse, at hun har en rolle i et skæbnesvangert opgør mellem menneske og natur. Til sidst må Mirja træffe det sværeste af alle valg: Kan hun bryde skovens forbandelse og redde dem alle?

UDGIVELSER

Askenfjeld er første del af Askens Magikere.

Askenfjeld er vinder af KRABATs fantasykonkurrence.

LÆS MERE

www.spanget.dk
Instagram: annespanget
Facebook: fb.me/annespanget

Back To Top