skip to Main Content

ANNIE BAHNSON

På min stand kan du få ordnet julegaverne til dine børn, børnebørn og venners børn og unge. Du kan få dem signeret med en særlig hilsen til en urealistisk favorabel pris, der totalt ignorerer inflationen. Det kan også være, at du er den heldige vinder af en bog i min KONKURRENCE.

Uanset hvad kan du orientere dig i mine mange børne- og ungdomsbøger og få en præsentation af hver og en. Du kan blandt andet møde Lille Moskusmand, Tippelil, Sif og Gif og Trisse med det lange hår. Og Trisse hun byder på en meget langhåret kage, som du skal glæde dig til at smage! Jeg glæder mig også til at vise Luxus frem. Det er min sidste udgivelse: En realistisk YA-roman om at være fattig i en rig verden.

PROFIL

Annie Bahnson gik på Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2012-2014. Herefter sagde hun sit faste job som lærer op og lever nu som fuldtidsforfatter og afholder skriveworkshops for alle aldersgrupper. I 2015 udkom hendes debutroman, ungdomsbogen Vinderblik. Siden har hun udgivet børne- og ungdomslitteratur på forlagene Carlsen, Turbine og Gyldendal. Annie er født i en lille flække ved Vadehavet i et hus med vandrende pinde, fisk, hunde, undulater, nørder og genier og en kæmpe kærlighed til naturen. Den trækker hun på i nogle af sine børne- og ungdomsromaner.

Hun har stor kærlighed til nørder og til dem, der tør stå ved sig selv. Længe leve det skæve, det særlige og det ikke helt almindelige.
Annie Bahnson har et bredt forfatterskab bag sig og skriver både realistiske ungdomsromaner og knap så realistiske børneromaner og nyder at skrive for forskellige aldersgrupper. Fælles for alle hendes udgivelser er, at de altid udtrykker håb.

UDGIVELSER

Luxus, Gyldendal, 2023

Saga og Walter – Sølvminens hemmelighed, Turbine, 2023

Der kom en hund med færgen, Turbine, 2022

Amors Pil, Turbine, 2021

Campingkys, Turbine, 2021

Mysteriet om de forsvundne landkort, Turbine, 2021

X = Undskyld, Turbine, 2020

Sif får Gif, Turbine, 2020

Sif og Gif i skole, Turbine, 2020

Sif og Gif vil se rock, Turbine, 2020

Sif og Gif på ferie, Turbine 2020

Lille Moskusmand Gyldendal, 2019

En rimelig mærkelig krimi Turbine, 2019

Masser af pels og Fanden selv Gyldendal, 2018

Helt som de andre Gyldendal, 2018

Hvor solen skinner om natten CarlsenPuls, 2018

Den sorte ridder og sølvuglerne Gyldendal, 2017

Mit første kys (novelle: Statisk elektricitet) Carlsen, 2016

Trisse og det lange hår, Carlsen, 2016

Vinderblik, Carlsen, 2015

LÆS MERE

www.a9bahnson.dk

Facebook: Annie Bahnson, Annie Bahnson Forfatter

Instagram: a9bahnson

Back To Top