skip to Main Content

CHARLOTTE HAILE

Har du lyst til at snakke om socialrealisme, og hvilke emner, der kan udforskes gennem historier om ganske almindelige menneskers liv, så kom hen til min stand.

PROFIL

Alle mine fortællinger udspiller sig i den virkelige verden, og mine hovedpersoner er ganske almindelige mennesker, som enhver af os vil kunne møde på vores vej gennem livet. Hver fortælling har sin egen pointe, men gennemgående temaer i mit forfatterskab er mangfoldighed, medmenneskelighed og identitet. Jeg er uddannet socialantropolog og har også en master i Rural Development samt en master i Globalisering og Integration. Jeg har boet i England, Indien, Tanzania, Eritrea og Sverige. Nu bor jeg i Valby og arbejder indenfor international turisme med fokus på bæredygtighed og mellemfolkelig forståelse. Jeg har to børn, en teenager og en tween.Alle mine fortællinger udspiller sig i den virkelige verden, og mine hovedpersoner er ganske almindelige mennesker, som enhver af os vil kunne møde på vores vej gennem livet. Hver fortælling har sin egen pointe, men gennemgående temaer i mit forfatterskab er mangfoldighed, medmenneskelighed og identitet.

UDGIVELSER

Der står et hegn. Legimus. 2021.
Sandheden (i antologien Inderst inde). Lykkedal Forlag. 2022
Når børnebørnene sover. Amanda Books. 2023.

”Der står et hegn” handler om psykologisk besættelse, selvopofrelse og grænser mellem mennesker. Cassandra ser sig gal på et hegn mellem to børnehaver, og hendes kamp for at få det fjernet ender i en fuldtonet personlig katastrofe.

I ”Sandheden” leder Diana efter sin forsvundne lillesøster på 20. år. Søsteren løb hjemmefra som teenager og er ikke blevet set siden. Dianas overbevisning om, at søsteren lever, er dybfølt, men er den sand?

Novellesamlingen ”Når børnebørnene sover” udfordrer forestillingen om, hvad en bedstemor er. Er hun en sød gammel dame, en stram furie eller en stærk kvinde, der dyrker sex? Eller måske dem alle?

LÆS MERE

Back To Top