skip to Main Content

HEIDI BOBJERG

Alle har en god historie at fortælle! Kom forbi min stand og få en gratis digital guide til at komme i gang med at skrive om dit liv. Hvis du allerede er godt i gang og har en fortælling, du gerne vil ud med, så kom og få en snak. Jeg har erfaring med at strukturere og redigere personlige fortællinger fra det rå manuskript til færdig bogudgivelse.

Jeg har tre udgivelser med til bogfesten: Kortprosasamlingen ”Mikroskopisk”, der indeholder en illustreret mosaik af hverdagsdramaer, romanen ”Nordpå”, som handler om en dansk journalist, der får et skelsættende møde med en syrisk flygtningepige i Athen under flygtningekrisen i 2015, og novellesamlingen ”Rust” med en samling korte fortællinger om mennesker på kanten.

PROFIL

Heidi Bobjerg skriver i flere genrer, ofte med særlig interesse for udsatte og mennesker på kanten, hvad enten hun bevæger sig inden for realisme, magisk realisme, fantasy, science fiction eller over i nærheden af krimigenren.

Hun er derudover skrivecoach og redaktør på flere livsfortællinger. Under overskriften ”Skriv om dit liv” udbyder hun onlinekurser og vejledninger med det formål at gøre det lettere og mere overkommeligt at få skrevet sin livsfortælling ned og give den videre til næste generation.

Heidi Bobjerg har en sproglig cand.mag. med sidefag i skrivekunst fra SDU. Gennem årene har hun arbejdet som webudvikler i egen virksomhed, med kommunikation og administration og som freelance oversætter, korrekturlæser og redaktør. Hun er gift med Michael, har tre teenagebørn og bor i Kolding.

UDGIVELSER

Mikroskopisk, Kløvereng, 2022

Nordpå, Kløvereng, 2021

Rust, Kløvereng, 2021

LÆS MERE

https://www.facebook.com/heidibobjerg

https://www.instagram.com/heidibobjerg

Back To Top