skip to Main Content

KONTAKT

Initiativtagerne bag Egedal Bogfest er Foreningen SKRIVEtanterne. SKRIVEtanterne har delt formandskab og deles af de lokale forfattere Susanne Lykke og Rie Skovgaard.

Vi har lagt mange, MANGE timers arbejde og hjerteslag, i håbet om at Egedal Bogfest bliver en rigtig god dag for alle de fremmødte. Vi håber at alle der lægger vejen forbi vil glædes over en dag, hvor så mange forfattere er samlet side om side, for at formidle de værker som de har skrevet. Køb gerne en bog eller to, støt forfatterne og deres arbejde, og anskaf dig samtidig en boggave til dig selv eller en julegave til en du vil glæde. Det er win-win på en god dag.

KONTAKT OS GERNE PÅ

egedalbogfest@skrivetanterne.dk

RIE SKOVGAARD

Tlf.: 6035 3076

SUSANNE LYKKE

Tlf.: 6051 5353

SKRIVETANTERNE BYDER INDENFOR I FORFATTERLIVET

Forfatter- og mikroforlæggerne Susanne Lykke og Rie Skovgaard deler ud af deres erfaringer med at skrive og udgive bøger. Podcasten udgives af Foreningen SKRIVEtanterne.

I hvert afsnit taler vi om, hvad der rører sig netop nu, og svarer på et spørgsmål fra en lytter. Har du også et spørgsmål, så skriv til os på facebook.com/SKRIVEtanterne

LYT TIL NYESTE EPISODE HER

GÅ TIL BUZZSPROUT

HJÆLP OS MED AT GØRE PODCASTEN ENDNU BEDRE

Send os spørgsmål vedrørende forfatterskabet, som du ønsker vi tager op. I hver episode svarer vi på et nyt spørgsmål. Skriv til os på facebook.com/SKRIVEtanterne

Følg os gerne på instagram.dk/SKRIVEtanterne

Abonnér meget gerne på podcasten i Spotify eller iTunes og hjælp os med at nå længere ud.

SKRIVEtanterne er arrangører af EGEDAL BOGFEST.

EGEDAL BOGFEST 2023 ER STØTTET AF

Vi er meget glade for den store opbakning fra alle deltagere og besøgende.

Back To Top