Charlotte Haile

På min stand kan du høre om og selvfølgelig købe min roman "Der står et hegn." Bogens temaer er psykologisk besættelse, fællesskab, selvopofrelse og grænser.
Om forfatteren

(København)

På min stand kan du høre om og selvfølgelig købe min roman “Der står et hegn.” Bogens temaer er psykologisk besættelse, fællesskab, selvopofrelse og grænser.

En novellesamling om kvinder, mangfoldighed og samhørighed er på vej, og jeg vil tage lidt smagsprøver med fra et par af historierne.

Jeg skriver realisme og gerne fortællinger, der underholder, udfordrer og sætter tanker i gang. Hver fortælling har sin egen pointe, men gennemgående temaer er mangfoldighed, medmenneskelighed og identitet. Min overordnede målsætning er at ruske lidt op i stereotyper og udfordre gængse forestillinger om, hvordan vores samfund er eller bør være skruet sammen. Intentionen er ikke at provokere, men at skabe refleksion på en let og underholdende måde.

Jeg anmelder også bøger på dinboganmelder.dk og tilbyder betalæsning til forfatterspirer.

Jeg er uddannet socialantropolog og har i mange år arbejdet med udviklingsbistand og international turisme. Jeg har boet i forskellige lande i Europa, Asien og Afrika. Nu bor jeg i Valby med mine to børn.

 

Udgivelser

Der står et hegn, 2021

 

Følg forfatteren