Charlotte Heje Haase

Kom på besøg på standen og få 10 minutters gratis 1:1 sparring. Konkurrence: Træk en Bare Skriv-skriveøvelse fra en magisk krukke og skriv i hånden efter et timeglas. Postkort: Er du mere en læser, så kan du også vælge at give Charlotte en skriveøvelse eller et ord, så skriver hun en spontan tekst til dig, du får med hjem på et postkort.
Om forfatteren

(Taarnby)

Charlotte Heje Haase er skrivementor og udgivet forfatter. Stifter af Klub Bare Skriv. Podcast: Forfatterhjørnet og Skab DIG. Hun støtter folk til at tage livtag med kreativiteten og skrive den bog, kun de kan skrive.

 

Mantra: Bare Skriv, Skab DIG og Del din stemme. Kom som du har det! Du er altid nok.

 

Kom på besøg på standen og få 10 minutters gratis 1:1 sparring.

 

Brug minutterne på en af disse muligheder:

 

  • Få hjælp til at overkomme din skriveblokering eller motivation og støtte til en skrivepraksis, der passer ind i din hverdag, så du kan komme i gang med din skrivning..

 

  • Hvis du skriver eller overvejer at skrive i den selvbiografiske genre, som er Charlottes foretrukne, kan du stille dit spørgsmål og få sparring på ideen og strukturen.

 

  • Charlotte har mange års erfaring som redaktionschef på Psykologi og har modtaget mange fagbøger og noteret, hvad der virker og ikke virker. Sysler du med en ide til en fagbog, kan du vende den og opbygningen med hende.

 

Konkurrence: Træk en Bare Skriv-skriveøvelse fra en magisk krukke og skriv i hånden efter et timeglas. 10 minutters nonstop skrivning. Teksten skal afleveres på standen med dit navn, mail og tlf. Charlotte udvælger 5 tekster, der vinder tre måneders medlemskab af Klub Bare Skriv eller en skriveplanner.

 

Postkort: Er du mere en læser, så kan du også vælge at give Charlotte en skriveøvelse eller et ord, så skriver hun en spontan tekst til dig, du får med hjem på et postkort.

 

Udgivelser

Skriveplanner

Skriv mindet i live (antologi)

Mit livs største Tigerspring – en barselsdagbog

Generation Multiorgasme

Skydykker uden faldskærm

1001 tårs tøsetanker

Følg forfatteren