Charlotte T. Frobenius

På dagen kan man på standen finde flere børnebøger, herunder min nyeste bogserie LæseBæsterne, der udkommer lige inden Egedal Bogfest
Om forfatteren

(Fra Randers)

 

Charlotte er selvstændig forfatter og illustrator med en stor kærlighed for børnebøger. Det er det lystige, ligefremme og finurlige, der tiltrækker ved børnelitteraturen, fortæller hun. Indimellem drages hun af det uhyggelige og skriver også til voksne. Her er hun udkommet med novellerne Gespenst og Ønskebarnet, der begge har det overnaturlige element som omdrejningspunkt.
Som illustrator i sin egen virksomhed, FrobbieStories, har Charlotte illustreret både egne bøger og andres. Hendes streg er kendetegnet ved at være realistisk og barnlig på én gang. Hun elsker at blande stilarter og eksperimenterer ofte med forskellige teknikker.
Find Charlotte på Egedal Bogfest. Hun er altid med på en god snak om bøger, illustrationer, læseglæde eller bare bognørderi.

 

Udgivelser
Min skønne Onkel Ofelia, 2019
Lille Mille og Rebet i Træet, 2020
Bastians Bedsteste Venner – redder ham fra Blive-vækheden, 2020
Byg Med Ord (bogserie af 3 bøger: Skur Kur Ur, Spar Par Ar, Æble Ble Le), 2020
Gespenst (novelle i antologien Udenfor), 2020
Superkræfter 1-3 (bogserie af Ulrika og Clara Bjerregaard, illustreret af mig), 2021
LæseBæsterne (bogserie af 4 bøger: Væk aldrig en Sovende Zombie, En Heks med en Hemmelighed, Tror du på Spøgelser?, Kan Rynkede Mumier mon Smile?), udkommer september 2021
Ønskebarnet (novelle i antologien Indenfor), udkommer efterår 2021

 

Følg forfatteren