Hannah Lie

Man kan få min novelle, Højsangen i et fint lille hæfte GRATIS ved min stand. Højsangen foregår i 1970’ernes København, hvor vi følger en lærer, der pludselig begynder at opleve underlige ting på skolen. Jeg har også et godt tilbud til alle, der besøger min stand og bladre lidt i min første historiske roman, Bjergtaget – Trudel og huset Berghof, og får lyst til at købe min bog, fordi du måske finder det vildt spændende at følge en ung pige, der bliver ”genopdraget” i en nazistisk ungdomsorganisation i 1930’ernes Tyskland. Jeg glæder mig til at få en snak med dig om Anden Verdenskrig og andre historiske emner, vi kan måske udveksle ideer til andre gode historiske romaner og fagbøger. hvis du kommer forbi min stand. Jeg glæder mig i hvert fald til at møde dig.
Om forfatteren

(Fra Frederikssund)

 

Jeg elsker at skrive og øver mig hele tiden på at blive bedre og bedre. Og det gør mig lykkelig at skrive og formidle de billeder jeg har oppe i mit hoved på en så medrivende og fantastisk måde, der gør, at du slet ikke kan slippe mine historier.

Samtidig er jeg en stor fan af historiske romaner og læser mange historiske romaner og fagbøger om historiske emner. Emnerne spænder lige fra Oplysningstiden(1700-tallet) og op til Anden Verdenskrig.

Min første roman er fra tidsperioden Anden Verdenskrig, mens min næste roman foregår i tiden omkring Den Franske Revolution (1789) og op til slutningen af 1820’erne.

Jeg deltager også i den offentlige debat med læserbreve i fx Berlingske eller Jyllands Posten, men synes også, at det er vigtigt at engagere sig i ens lokalsamfund. Jeg er fx medlem af Oppe Sundbys menighedsråd, synger i kirkens kor og prøver dermed at gøre en forskel for mit lille lokalsamfund.

Forfatteren Susanne Lykke (Mærket, Pige på mission, Nedstigning) skrev om Højsangen: ”Højsangen greb mig fra starten og gjorde mig nysgerrig. Novellen er godt skrevet og ikke lige umiddelbar let at gennemskue slutningen på, som jeg først havde troet. Jeg følte kærligheden og vanviddet, som var det min egen. Tak for en god novelle.”

Jeg har også et godt tilbud til alle, der besøger min stand og bladre lidt i min første historiske roman, Bjergtaget – Trudel og huset Berghof, og får lyst til at købe min bog, fordi du måske finder det vildt spændende at følge en ung pige, der bliver ”genopdraget” i en nazistisk ungdomsorganisation i 1930’ernes Tyskland. Måske du har set dokumentarerne på DR2 om Hitler, Himmler, Goebbels og andre topnazister, eller hvordan hverdagen var for den almindelige tysker i tiden før Anden Verdenskrig og fandt disse udsendelser superinteressante. I min bog møder vi bl.a. Hitler, Himmler, Heydrich og Martin Bormann, men min hovedperson er den unge pige, Trudel og hendes hund, Elise, og hvad de oplever under et totalitært regime.

 

Udgivelser

En novelle, Højsangen, 2020

En historisk roman, Bjergtaget Trudel og huset Berghof, 2020

Følg forfatteren