Heidi Bobjerg

På min stand kan man finde romanen "Nordpå" om en dansk journalist, der får et skelsættende møde med en syrisk flygtningepige i Athen under flygtningekrisen i 2015. Derudover har jeg de to novellesamlinger "Rust" og "Jul på perronen" med. Hvis du selv har en fortælling, du gerne vil ud med, så kom og få en snak. Jeg har erfaring med at strukturere og redigere personlige fortællinger fra det rå manuskript til færdig bogudgivelse.
Om forfatteren

(Fra Kolding)

 

Heidi Bobjerg skriver i flere genrer, ofte med særlig interesse for udsatte og mennesker på kanten, hvad enten hun bevæger sig inden for realisme, magisk realisme, fantasy, science fiction eller over i nærheden af krimigenren. Hun har også beskæftiget sig en del med digital litteratur. Hendes første digitale værk, Final Cut, vandt Aarhusbibliotekernes konkurrence “Litteratur uden omslag” i foråret 2016. Siden er der kommet flere til, i 2017 blogromanen Trøske, der deltog i udstillingen “Fra a til 3D” på Roskilde Bibliotek i 2018, og flere kortprosaføljetoner i forbindelse med SoMe-eventet @februaryfiction, der har fundet sted hvert år i februar siden 2016.

Heidi Bobjerg er uddannet cand.mag. i russisk sprog og kultur fra SDU og tog senere et sidefag i skrivekunst. Gennem årene har hun arbejdet som webudvikler i egen virksomhed, med kommunikation og administration og som freelance oversætter, korrekturlæser og redaktør. Hun er gift med Michael, har tre teenagebørn og bor i Kolding.

 

Udgivelser
Trøske, 2017
Jul på perronen, 2018
Rust, 2020
Nordpå, 2021 (udkommer september/oktober)

 

Følg forfatteren