Helena Grayston [Syltedronningen]

På min stand finder du mig og mine to bøger. Kig forbi hvis du er nysgerrig på syltning, har lyst til at snuse til mine bøger eller til en snak med mig. Jeg har selvfølgelig tænkt på hvordan jeg kan gøre noget særligt for dig til bogfesten og derfor giver jeg rabat på begge mine bøger. Normalpris 248kr. Rabatpris 225kr på dagen. Er du en af de første 50 besøgende på min stand, har jeg også en smagsprøve (30g) på min solbær rom syltetøj som du kan tage med hjem og nyde til din søndagsmorgenmad. Og måske finder jeg inden bogfesten på nogle flere overraskelser!
Om forfatteren

(Allerød)

Min første bog var med til at definere min identitet som Syltedronningen. Jeg blev forelsket i skrivelsesprocessen og den fordybelse der kommer heraf. Udover bøgerne, fortæller jeg vidt og bredt om moderne syltning igennem kurser, foredrag og workshops. Syltedronningens produkter på glas og flaske er tilbehør og smagsgivere til alle måltider, og her kan du smage essensen af det jeg står for og skriver om.
Indtil videre, har jeg skrevet 2 sylte kogebøger, og det skal nok blive til mange flere. En dag vil jeg gerne skrive børnebøger. Bøger er for mit et kreativt og skabende univers og jeg er meget nysgerrig på hvordan bøgernes liv forbliver uundværlige i en digitaliseret verden. Både som  forfatter og som læser, er vi med til at definere det liv som bøgerne har – er det ikke livsbekræftende?

 

Udgivelser
Syltedronningen – moderne syltning til alle måltider, 2017
Syltedronningens forråd, 2020
Følg forfatteren