Lise Hillarius Rønsch

På min stand vil du møde mig og min 1. bog i serien om Luna og hendes liv. Bogen ”da Laura blev en engel” er en spirituel børnebog der handler om at miste. Den er skrevet for børn og deres voksne og kan sagtens læses for børn fra 5 år og op…
Om forfatteren

(Frederikssund)

Jeg har fuldt min drøm om at skrive, noget der for alvor er gået op for mig…

Jeg har jo altid elsket at skrive- breve, dagbøger, rejsebeskrivelser, taler, foredrag og manuskripter…. For jeg elsker at lave historier.

 

Jeg har hele livet arbejdet som pædagog, og har lavet en masse historier og læst et hav af bøger højt for 1000 vis af børn, men har indimellem savnet en bog om de svære følelser når f.eks. et barn mister en kær farmor, mor, bror eller veninde eller en kanin……

 

Så bogen kom til mig i en drøm i 2002.

Den blev til virkelighed da jeg satte mig ved tastaturet i aug. 2019 og udkom i dec. 2020 som 1. bog i serien om Luna.

Og ja, der er flere bøger på vej, og planer om en novellefilm.

 

Min inspiration henter jeg både fra mit lange arbejdsliv, fra mine børn og børnebørn men også fra universet.

 

Jeg er et spirituelt menneske og elsker livet og øver mig i at tiltrække alle de ting jeg ønsker at have i mit liv.  Det er disse værktøjer og øvelser som du vil kunne læse mere om i mine næste bøger, udover at du selvfølgelig også vil hører meget mere om Luna´s liv som barn, teenager og som voksen.

 

 

Jeg er nu på efterløn og bor i Kulhuse med min mand og er både mormor og farmor.

”Da Laura blev en engel” er tænkt som en højtlæsnings/samtale børnebog der behandler temaet om Døden, Livet og Efterlivet på en smuk og kærlig måde, med en masse symboler i som kan give dig associationer til dit eget liv, og som også hjælper dig som den voksne læser til at beskrive de svære følelser og tanker der opstår når vi møder sorgen/ døden og får her mulighed for at sætte ord på det.

 

 

Vi møder den jo alle på et tidspunkt, døden, og det er jo ikke et fag i skolen, så hvor går vi hen og lærer noget om det?

 

Bogen handler også om det smukke i livet og om drømme vi alle har, og om hvordan vi kan komme i kontakt med- og nå vores drømme når vi vælger at leve livet fuldt ud og helt.

 

 

Bogen er smukt illustreret og har både en sød godnatsang som du selv kan spille, en drømmerejse som du kan lytte til, og fine illustrationer du kan downloade via min hjemmeside.

 

Jeg vil rigtig gerne møde dig og snakke om hvordan bogen er blevet til og hvordan du kan bruge den.

 

Du får selvfølgelig også et godt tilbud på bogen denne dag.

 

Er du pædagog eller skolelærer så er tilbuddet også til dig, da bogen med fordel kan bruges i institutionen eller på skolen når der skal udarbejdes sorg plan, eller I blot har brug for at snakke om hvordan I kan forholde jer til det når elever mister- en kammerat, et familiemedlem eller en lærer.

 

Bogen ligger hos Foreningen Liv&Død og ligeledes foreningen Børn, Unge og Sorg, som ønsker at benytte bogen i deres program.

 

Bogen kan købes på diverse net sider, på min hjemmeside, og kan bestilles/lånes på biblioteket.

 

 

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag om ”Fra Drøm til Virkelighed”

 

Jeg kommer også gerne ud og holder oplæg i personalegruppen om ”hvordan forholder vi os til at tale med vores børn/unge/medlemmer/beboer om døden”

 

 

Du kan se mere om mig på min hjemmeside: www.forlaget-luna.dk

Du kan følge mig på facebook på: Lise Hillarius Rønsch og @Forlaget Luna

Udgivelser

”Da Laura blev en engel” 2020

Følg forfatteren