Martin Willer

På min stand vil man kunne købe den dugfriske udgivelse Hypernova: Trinity – en klimavenlig superheltehistorie. Jeg vil desuden satse på at få trykt de to e-bogs udgivelser, Angreb på New Star City og Rejsen til Skyggelandet. Bøgerne vil stykvis koste 89 kr. (en generel besparelse ift. butikkerne på 30 kr.). To bøger til 169 kr. og tre bøger til 259 kr. Alle bøger vil naturligvis blive signeret, med personlig hilsen.
Om forfatteren

(Fra Egedal)

 

Martin Willer er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet i 2009. Han har siden arbejdet på blandt andet et reklamebureau og som skaklærer på Stenløse Privatskole.
Han udgav sin første novelle i 2013, og første bind i ungdomsromanserien Den utrolige Scott Roddick i 2014. Første bog i serien hed Den utrolige Scott Roddick: Chronos Kommer, der siden blevet fulgt op af to bind mere.
I 2020 åbnede han sit eget forlag, Horizon Publish Ltd., og har siden udgivet to e-bøger samt bogen Hypernova: Trinity – en klimavenlig superheltehistorie. Willer fungerer på forlaget som forfatter, redaktør og udgiver, og udover at udgive sine egne bøger, er der også planer om at udgive mindst to debuterende forfattere i efteråret/vinteren 2021/2022.

 

Udgivelser

Dr. Kincaids Optegnelser (novelle) (2013)

Den utrolige Scott Roddick: Chronos Kommer (roman) (2014)

Panspermia (tegneserie) (2014)

Den utrolige Scott Roddick: Skyggekongen (roman) (2015)

Den utrolige Scott Roddick: Truslen fra Fortiden (roman) (2017)

Den Fabelagtige Christopher Nevermind: Angreb på New Star City (e-bog) (2020)

Den Fabelagtige Christopher Nevermind: Rejsen til Skyggelandet (e-bog) (2021)

Hypernova Trinity – en klimavenlig superhelte historie (roman) (2021)

 

Følg forfatteren