Rie Skovgaard

På min stand er der stort udvalg til børn i alderen 4-10 år. LÆS-SAMMEN, filosofi og fælles fortællinger. På dagen vil der være særligt gode priser på alle titler - jeg signerer gerne! Jeg står klar til at tale med alle der har lyst. Der er en GRATIS BOG med "Den lille zoolog 5 - Spor i junglen", til alle børn der er medlem af Egedal bibliotekets "Kulturspirerne" - er du endnu ikke medlem? så er der 100 ekstra gratis bøger til de første interesserede Egedal børn.
Om forfatteren

(Fra Egedal)

 

Jeg skriver og illustrerer bøger der har til mål at skabe gode øjeblikke mellem børn og voksne. Der er fokus på fortællinger, fantasi, filosofi i børnehøjde, læsetræning, læseglæde og leg med ord og tanker.

Sydbank Fonden har bevilliget et tilskud til at der, i samarbejde med Egedal Bibliotekernes nye børnekulturklub Kulturspirerne, uddeles gratis bøger af Den lille zoolog 5 – Spor i junglen, til alle medlemmer og interesserede børn fra Egedal.

Jeg skriver og illustrerer fordi jeg elsker det. Jeg indgår i forfatter- og skrivefællesskaber for at sikre en høj kvalitet og skabe bøger og materialer der bidrager til leg, læring og gode øjeblikke for både børn og voksne. Jeg er engageret i frivilligt arbejde, herunder bestyrelsesformand i Coding Pirates Ballerup, Egedal Erhverv bestyrelse, frivillig i Stenløse biografklub og kontaktforælder i skolen. Privat er jeg bosat i Smørum med min mand, 3 hjemmeboende drenge (9-20 år) og vores lille hund Luey.

 

Udgivelser

Bogen om alting, ingenting, Emil og dragen, 2019

Den lille zoolog 1 – Et højt, højt dyr, 2019 (2. udgave, august, 2021)

Den lille zoolog 2 – På det dybe hav, 2019 (2. udgave, august, 2021)

Den lille zoolog 3 – En ægte dronning, 2019 (2. udgave, august, 2021)

Den lille zoolog 4 – Fortæller om giraffen, blåhvalen og myren, 2019 (2. udgave, august, 2021)

Hvis jeg var … en ko, 2020

Hvis jeg var … en gris, 2020

Hvis jeg var … en ged, 2020

Hvis jeg var … en and, 2020

Hvis jeg var … et får, 2020

Den lille zoolog 5 – Spor i junglen, 2021 (august)

Den lille zoolog 6 – Hvid som sne, 2021 (august)

Den lille zoolog 7 – Rotte med vinger, 2021 (august)

Den lille zoolog 8 – Fortæller om elefanten, isbjørnen og duen, 2021 (august)

 

Serien om Den lille zoolog kan udover boghandleren, købes hos Zoologisk Have København og nemlig.com, “Bogen om alting, ingenting, Emil og dragen” kan desuden købes på Louisiana Museum of Modern Art.

Alle titler kan lånes på biblioteker over hele landet.

 

Følg forfatteren