Simon Wrisberg

Kom på standen og få en øl- eller cider snak med Simon, begge bøger sælges til ”egedal-bog-fest-priser”.
Om forfatteren

(Helsingør)

Simon Wrisberg er uddannet hortonom fra Den kgl. Veterinære og Landbohøjskole, hvor han skrev speciale om fransk æblecider produktion.

 

Sideløbende med studierne begyndte han at brygge øl og undervise i ølbrygning i Meyers Madhus.

 

I 2007 skrev han ”Håndbog i ølbrygning”. I bogen bliver beskrevet hvordan man brygger en række populære øltyper fra hele verden.

”Håndbog i Ølbrygning” er blevet solgt i over 10.000 eksemplarer – og genoptrykt med nye opskrifter.

 

I årerne efter begyndte Simon at lede efter opskrifter på traditionelle og ældre danske øltyper.

 

Efter 10 års higen og søgen er de glemte øltyper blevet fundet og beskrevet i bogen

”Dansk ØL 1850 -1950″.

 

Udgivelser

Håndbog i ølbrygning (2006)

Dansk øl 1850-1950 (2019)

Ny Håndbog i Ølbrygning (2021)

Følg forfatteren