Thomas Krohn

På standen har du mulighed for at købe alle mine bøger til en god messepris, ligesom jeg gerne fortæller om, hvor jeg får mine idéer fra, og hvad der er i vente i fremtidige bøger. Og har du allerede læst en eller flere bøger, så er du mere end velkommen til at komme og fortælle, hvad du synes om dem. Det er altid sjovt at møde læseren og få en reaktion på mine tankespind. Vi kan også få en snak om mine foredrag, og hvordan jeg kan bookes til det.
Om forfatteren

(Fra Egedal)

 

Jeg er forfatter fra Stenløse og udgiver krimier og thrillers indenfor videnskabsgenren. Med en baggrund som neurobiolog prøver jeg at videregive min fascinationen for biologien og psykologien i mine bøger. Omdrejningspunktet i mine thrillers er ’Tænk nu hvis…’ med fokus på virus, farlige bakterier, smitsomme sygdomme og psykopati sat ind i en nutidig ramme krydret med konspirationsteorier, mysterier, mord, historiske begivenheder og tankespind.

Jeg er forfatter med eget forlag, ’RosenHill’, fra Egedal, uddannet neurobiolog, ph.d. og arbejder i medicobranchen.

Jeg debuterede i 2012 med børnebogen ’Ræven Sniff’, som er blevet genudgivet i en revideret udgave i 2020. I 2014 udkom min første thriller ’DRAGON’ – en biologisk thriller, som foregår i lokalmiljøet, og som handler om vaccineudvikling og om kampen mellem det gode og onde. Den kom i en revideret udgave i 2018 under titlen ’Kampen om DRAGON’.

Siden har jeg dykket ned i det menneskelige sind og stillet skarpt på psykopater i thrilleren ’Med alle midler’, hvor vi følger en ung ambitiøse forsker og hendes kamp for at nå sine mål, hvor hun ikke går af vejen for at bruge alle midler.

Mine seneste bøger er skrevet i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, og de bygger på præmissen ’Tænk nu hvis…’. De har biologisk terror som omdrejningspunkt. Tænk nu hvis de forkerte mennesker gør brug af biologisk terror i Danmark for at forsøge at få deres dagsorden igennem. Det er samtidig uhyggeligt realistiske thrillers. Handlingen i bøgerne foregår i både Danmark og i udlandet, og plottet i bøgerne bygger på teorier og muligheder for at bruge biologiske og/eller kemiske våben, konspirationsteorier, historiske begivenheder og aktuelle tankespind. Privat bor Jacob med sin familie på en gård i Søsum.

Jeg nyder at bruge min faglige viden, når jeg skriver bøger, og tanken om, at det hele faktisk kunne være virkelighed, er ekstra skræmmende, både for mig selv og for læseren.

Udgivelser

2021 – Virussen fra Svalbard – En Jacob Detlev thriller

2020 – Døden fra Syrien – En Jacob Detlev thriller

2020 – Ræven Sniff – Børnebog – 2.udgave

2019 – Truslen fra Kina – En Jacob Detlev thriller (kort selvstændig teaser)

2018 – Med alle midler – Psykologisk thriller

2018 – Kampen om DRAGON – Biologisk thriller

2012 – Ræven Sniff – Børnebog – 1. udgave

 

Følg forfatteren