skip to Main Content

LINDA NIELSEN – REJSESKRIBENTEN

På REJSESKRIBENTENs stand bliver det muligt at få en god snak om rejser, købe anderledes rejsebøger, få et bogmærke, en lille hilsen i de bøger der bliver købt og hvem ved… måske lidt sødt… og ikke mindst et smil.

PROFIL

Linda Nielsen – REJSESKRIBENTEN (født i 1975) er tidligere rejseleder med en passion for fotografi og gode historier – gerne de ukendte historier – der fortælles med et glimt i øjet. REJSESKRIBENTEN elsker at rejse, primært i Tyskland og Østrig. REJSESKRIBENTEN begyndte at skrive rejsebøger efter, hun måtte stoppe med jobbet som rejseleder efter en trafikulykke. Hun havde stadig mange historier at fortælle, så i stedet for at fortælle historierne til sine gæster i bussen, så blev det i stedet i bogform.

Debuterede med e-bogen ’Harzen – Heksenes Land’ i 2015, som i 2020 blev genudgivet i en ny udgave. Har indtil nu skrevet og udgivet syv rejsebøger, som alle vægter historie og seværdigheder højere end anbefalinger til restaurantbesøg, shopping og overnatningssteder. REJSESKRIBENTEN har siden 2021 haft sin egen rejsebogsserie ‘Rejseskribenten Rejser Til…’, som har været et stille oprør mod en anden mere kendt rejsebogsserie fra et stort kendt forlag… som ifølge REJSESKRIBENTEN altid har manglet de oplysninger som hun havde behov for som rejseleder.

Fotograf: Henrik Poulsen – Det Rigtige Faaborg

UDGIVELSER

Harzen – Heksenes Land: 1. udgave: 2015 – 2. udgave: 2020
Mit Berlin: 1. udgave: 2017 – 2. udgave: 2019
Berchtesgadener Land – En perle i Bayern midt mellem natur og historie: 1. udgave 2018
Wolfgangsee – Et stykke af paradis: 1. udgave: 2019
Berlin 30 år – 30 historier: 1. udgave 2020
Rejseskribenten Rejser Til… Wien: 1. udgave: 2021
Rejseskribenten Rejser Til… Faaborg: 1. udgave: 2021
Alle bøger er udkommet på Books on Demand – BoD Denmark

LÆS MERE

Forfatterportræt fra magasinet Det Rigtige Faaborg: https://www.detrigtigefaaborg.dk/2022/05/26/forfatter-blev-forelsket-i-faaborg/

Back To Top