skip to Main Content

LISE HILARIUS RØNSCH

Hvor går vi hen når vi dør?

Har du tænkt på det, og måske har du svært ved at snakke om det, så er der hjælp at hente i min bog,

”Da Laura blev en engel”

Jeg har hele livet arbejdet som pædagog, og har lavet en masse historier og læst et hav af bøger højt for 1000 vis af børn, men har indimellem savnet en bog om de svære følelser når f.eks. et barn mister en kær farmor, mor, bror eller veninde eller en kanin……

Så bogen kom til mig i en drøm i 2002.

Den blev til virkelighed da jeg satte mig ved tastaturet i aug. 2019 og udkom i dec. 2020 som 1. bog i serien om Luna.

Min 1. bog i serien om Luna hedder  ”Da Laura blev en engel” og  er tænkt som en højtlæsnings/samtale børnebog der behandler temaet om Døden, Livet og Efterlivet på en smuk og kærlig måde, med en masse symboler i som kan give dig associationer til dit eget liv, og som også hjælper dig som den voksne læser til at beskrive de svære følelser og tanker der opstår når vi møder sorgen/ døden og får her mulighed for at sætte ord på det.

Vi møder den jo alle på et tidspunkt, døden, og det er jo ikke et fag i skolen, så hvor går vi hen og lærer noget om det?

Bogen handler også om det smukke i livet og om drømme vi alle har, og om hvordan vi kan komme i kontakt med- og nå vores drømme når vi vælger at leve livet fuldt ud og helt.

Bogen er smukt illustreret og har både en sød godnatsang som du selv kan spille, en drømmerejse som du kan lytte til, og fine illustrationer du kan downloade via min hjemmeside.

Og ja, der er flere bøger på vej, og planer om manuskript til både teater og film.

Så kom kun forbi og få en læseprøve på min næste bog, som er en efterfølger til ”Da Laura blev en engel”

For hvad sker der nu i Luna liv ???

Min inspiration henter jeg både fra mit lange arbejdsliv, fra mine børn og børnebørn men også fra universet.

Jeg er et spirituelt menneske og elsker livet og øver mig i at tiltrække alle de ting jeg ønsker at have i mit liv.  Det er disse værktøjer og øvelser som du vil kunne læse mere om i mine næste bøger, udover at du selvfølgelig også vil hører meget mere om Luna´s liv som barn, teenager og som voksen.

Jeg vil rigtig gerne møde dig og snakke om hvordan bogen er blevet til og hvordan du kan bruge den.

Du vil få en god snak med mig om hvorfor jeg skriver og hvorfor det er så vigtigt for mig at få mit budskab ud…. Bla. gennem foredrag og skrive camp for børn og unge…

Du får selvfølgelig også et godt tilbud på bogen denne dag.

Arbejder du selv med mennesker så er tilbuddet også til dig, da bogen kan bruges af alle der beskæftiger sig med mennesker hvor livet indimellem er svært,
eller blot har brug for at snakke om hvordan I kan forholde jer til det når man mister- en kammerat, et familiemedlem, en mor eller en lærer,
eller måske er du selv mormor og vil forberede dine børnebørn på at du en dag ikke er her mere…

Bogen ligger hos Foreningen Liv&Død og ligeledes foreningen Børn, Unge og Sorg, som ønsker at benytte bogen i deres program.

Bogen ligger i flere Legeteker og i forskellige menighedes huse og på børneafdelinger på hospitaler.

Bogen kan købes på diverse net sider, på min hjemmeside, og kan bestilles/lånes på biblioteket.

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag om ”Fra Drøm til Virkelighed” hvordan du kan nå dine drømme ved at ændre på nogle tankemønstre og

”Døden, den taler vi da ikke om”? Et poetiske og musiske foredrag der sætter tanker i gang om hvad livet også kan give af ny begyndelse.

Jeg kommer også gerne ud og holder oplæg i personalegruppen om ”hvordan forholder vi os til at tale med vores målgruppe beboer om døden”

UDGIVELSER

”Da Laura blev en engel” 2020

LÆS MERE

Du kan se mere om mig på min hjemmeside: www.forlaget-luna.dk

Du kan følge mig på facebook på: Lise Hillarius Rønsch og @Forlaget Luna

Back To Top