skip to Main Content

MALENE ROSSAU

Kig forbi standen og find et udvalg af skønne bøger. Er du interesseret i at læse en anmelderrost livshistorie fra den amerikanske prærie, så find bogen her på standen, eller kom og tag en snak med forfatteren og få lidt input til din næste ferie i Midtvesten.

»Arv af Storhed” er også et sindssygt flot gennemarbejdet værk om indianeren Hakikta Najin Jordan….«

» Du tænker sikkert, hvorfor har en dansk forfatter kastet sig over dette projekt? Det har hun, fordi Jordan var dansk gift, og der er derfor en helt unik samhørighed med Danmark i historien.«  This Fictional Life

PROFIL

Malene Rossau debuterede i 2013 med bogen EKSAMEN her kommer JEG! Hun er aktuel med den biografiske roman ARV AF STORHED – Et liv i mokkasiner.

ARV AF STORHED skildrer Hakikta Najin Jordans liv fra fødslen på et sioux-reservat i USA til tiden i Danmark. En gribende livshistorie der rummer universelle budskaber, amerikansk og dansk historie og en unik relation til Danmark.

Malene er guide ved Hørsholm Egns Museum og afholder kulturvandringer for museet om det smukke Hirschholm Slot, som blev kaldt for ‘Nordens Versailles’. Et slot som lå, hvor Hørsholm Kirke ligger i dag, og hvorfra Christian 7.’s livlæge, Struensee, regerede landet i kongens navn.

UDGIVELSER

ARV AF STORHED – Et liv i mokkasiner, MOTIVATEme BOOKS, 2018
MANOLO – Det magiske sværd, MOTIVATEme BOOKS, 2015
Land of Sunshine, MOTIVATEme BOOKS, 2015
Solskinslandet, MOTIVATEme BOOKS, 2014
EKSAMEN her kommer JEG! MOTIVATEme BOOKS, 2013

LÆS MERE

Back To Top