skip to Main Content

MERETE FLENSTED LAUSTSEN 

På min stand kan du møde Gammelugle, Tidsel, Sneklokke, Flint, Lange og mange flere i Eventyret om Grønneskov. Eventyret er en gennemillustreret fantasyfortælling i 3 bind – altså en vaskeægte trilogi for børn – en rigtig god fælleslæseoplevelse til børn og børnebørn og måske er der oldebørn…

I Grønneskov er der spændende, en uhyggelig Bjergtrold, masser af venskab og eventyr!

PROFIL

Merete er oprindelig uddannet bibliotekar og tog senere en master i børnelitteratur DPU. Merete har altid interesseret sig for læsning, børn/unge og litteratur og har altid haft formidling af litteraturen som hjertebarn.

 

I forbindelse med sit arbejde fandt hun ud af at der på det tidspunkt faktisk manglede en introduktion til fantasygenren (hendes egen favoritgenre udover alle de andre favoritgenrer). Og så var det jo bare at gå i gang. Og med hjælp fra den fantastisk dygtige illustrator Martine Noring, så så første bind at Eventyret om Grønneskov dagens lys i foråret 2020. Og vi valgte at udgive selv på eget forlag: Pursuit of Magic!

 

Meretes anden store interesse er hendes og hendes mands ødegård i Sverige. Og det er her Merete samler masser af eventyrlig inspiration til Grønneskovs-universet.

UDGIVELSER

Eventyret om Grønneskov – Dragefuglene vender tilbage. Pursuit of Magic, 2020

Eventyret om Grønneskov – De magiske kræfter. Pursuit of Magic,2021

Eventyret om Grønneskov – Kampen mod Bjergtrolden. Pursuit of Magic. 2022

Og så Grønneskov for de mindste:

Forår i Grønneskov: Sneklokke hjælper Egern. Pursuit of Magic, 2022

Sommer i Grønneskov: Tidsel og jordbærkagen. Pursuit of Magic, 2022

LÆS MERE

Læs endelig mere om Grønneskov og Pursuit of Magic her:

www.pursuitofmagic.dk

insta: @pursuitofmagic.dk

fb: @pursuitofmagic.dk

Back To Top