skip to Main Content

SANDY BRINCK

Sandy har i sin seneste udgivelse taget livtag med selve ’sandheden’. I ti noveller udfordrer hun sig selv og sine læsere ved at fremstille ti situationer (i hver sin novelle), hvor hver situation er beskrevet fra tre perspektiver. De ti situationer spreder sig fra mobning på en kirkelig arbejdsplads over en ung drengs kamp med at forstå, at han skal være far til indvandrerdebat og utroskab. Ti meget forskellige situationer taget ud af nogens hverdag.

I hver novelle søger Sandy at give de tre perspektiver en udlægning, som er forståelig: ”Jeg har fra start krævet af mig selv, at der ikke må bliver helte og skurke. Det er for let. Hele pointen er, at vi skal prøve at forstå hinanden” forklarer hun.

Novellerne er skrevet i et ønske om at skabe nysgerrighed for andres perspektiv: ”Jeg synes i stigende grad, at alle bare tror de har sandheden… og når man tror det, så er det alene et spørgsmål om, at andre forstår den. Ja, og så råber de deres sandhed højere og højere, mens ingen lytter til hinanden”.

PROFIL

Sandy Brinck er en forholdsvis ny forfatter, der skriver på baggrund af levede år og professionelle positioner, der har givet hende unikke muligheder for at se ind i mange forskellige billeder af det danske samfund. Fra 1999 til 2006 var Sandy medlem af Folketinget og fik derigennem set, hørt og talt med store dele af Danmark. Herefter har hun som konsulent arbejdet sammen med mange forskellige fagligheder (præster, forsvaret, børnehaver, socialpsykiatri, byggepladser). Samtidig har hun i sit konsulentvirke ofte arbejdet med udvikling af velfærdsydelser og har der igennem fortsat sit møde med borgere, der på forskellig vis er i en krisesituation eller permanent lever anderledes end folk gør mest.

Sandy har en let tilgængelig skrivestil, der lægger vægt på at fange det, der siges imellem linjerne, brøles af kroppen eller slet skjult gennemes af stilhed.

Hun er uddannet Cand.scient.pol., født i 1972, bosiddende i Vanløse og mor til to døtre.

UDGIVELSER

En fremmed i mit spejl, Byens Forlag (2020)
På den anden side set, mellemgaard (2022)

LÆS MERE

https://www.facebook.com/sandy.brinck.98/

https://www.linkedin.com/in/sandy-brinck-07523a21/

Back To Top