skip to Main Content

SUSANNE HOLGAARD SVENDSEN

Besøgende vil kunne købe Ord – en digtsamling i 1. udgave og 2. reviderede og udvidede udgave, evt. en titel mere hvis jeg når at komme i mål med dette projekt inden d. 7 oktober.

Jeg er åben for livsvigtig dialog, bl.a. om hvordan vi hver især, og sammen kan skabe bedre vilkår for fysisk og psykisk sundhed, så vi undgår de mange overgreb og fatale fejlbehandlinger, som sker i det danske sundhedsvæsen, fordi det for mange har resulteret i traumatisering, angst, uarbejdsdygtighed og livslange handicaps – og i værste fald døden.

Jeg glæder mig til at møde jer.

PROFIL

Jeg har en baggrund som Terapeut og underviser, og mine skriveprojekter udspringer fra et fundament af personlige og fagligt relaterede livserfaringer indenfor eksistentielle emner, som sundhed og årsager til sygdom, individ og samfund, sundhed og klima, økologi og bæredygtighed, relationer, livet, døden og alt derimellem – fysisk, psykisk, åndelig bevidsthed og udvikling.

I 2021, udgav jeg som selvudgiver mit lille værk: ”Ord – en digtsamling”, på baggrund af personlige erfaringer med netop fejlbehandling.

Udover mine skriveprojekter – (jeg har  lige nu gang i 3-4 manuskripter) – har jeg siden 1999 skrevet egne tekster og melodier og laver andre kreative projekter, når energien er til det.

Jeg er født i 1962 og bor på 4. år på Ærø, fordi jeg her får opfyldt mit behov, for natur og frisk luft og ikke mindst nærvær med ca. halvdelen af min nærmeste familie.

UDGIVELSER

Ord – en digtsamling, selvudgiver, 2021 1. oplag, uindbundet.

Ord – en digtsamling, selvudgiver, 2023 Revideret og udvidet udgave.

Evt. 2. titel,  må blive en overraskelse !

LÆS MERE

Instagram: Susanne Holgaard Svendsen

Jeg kan kontaktes på mail: Livsudtryk.kontakt@gmail.com

Back To Top